info@eurokonzalting.com            en
enp
Napokon novac iz EU fondova i za istarske mališane. Djed Božićnjak osmjehnuo se i Istri, dječji vrtići iz Grada Pazina, Općine Gračišće i Općine Ližnjan dobili su ukupno gotovo 22 milijuna kuna bespovratnih sredstava.

Napokon novac iz EU fondova i za istarske mališane. Djed Božićnjak osmjehnuo se i Istri, dječji vrtići iz Grada Pazina, Općine Gračišće i Općine Ližnjan dobili su ukupno gotovo 22 milijuna kuna bespovratnih sredstava.

Eurokonzalting je svoje dugogodišnje klijente uspješno aplicirao na natječaj za bespovratna sredstva putem Podmjere 7.4.
Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, sukladno provedenom EU natječaju za tip operacije 7.4.1. odobrila je Općini Ližnjan, Općini Gračišće te dječjim vrtićima „OLGA BAN“ iz Pazina i „BUBAMARA“ iz Ližnjana gotovo 22 milijuna kuna za izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih vrtića.

Cilj navedenih projekata je unaprjeđenje kvalitete predškolskog odgoja i obrazovanja te stvaranje novih prostornih i tehničkih kapaciteta za mališane.

OPĆINI LIŽNJAN-LISIGNANO dodijeljen je iznos od 6,6 milijuna kuna bespovratnih sredstava za realizaciju ulaganja predmetnog projekta. Projektom je planirana izgradnja i opremanje objekta vrtića, kapaciteta dvije vrtićke skupine i jedne jasličke skupine. Ujedno će se izravno doprinijeti i stvaranju novih radnih mjesta, budući da će se realizacijom istog projekta zaposliti jedanaest djelatnika.

Posebno je zanimljivo da su za područje Općine Ližnjan odobrena bespovratna sredstva za čak dva nužno potrebna vrtića. Tako su bespovratna sredstva dodijeljena i DJEČJEM VRTIĆU BUBAMARA iz Ližnjana u iznosu od 3,5 milijuna kuna. Predmetnim projektom planirana je rekonstrukcija postojeće derutne zgrade stare škole u naselju Jadreški i prenamjena u novi dječji vrtić. Projektom će se zaposliti osam novih djelatnika.

DJEČJEM VRTIĆU "OLGA BAN" PAZIN
dodijeljen je iznos od 5,3 milijuna kuna. Predmetnim projektom planirana je rekonstrukcija objekta vrtića, poboljšanje uvjeta rada i usklađivanje prostora s državnim pedagoškim standardima, te zapošljavanje troje novih djelatnika. Mališani će dobiti puno bolje uvjete boravka.

OPĆINI GRAČIŠĆE dodijeljen je iznos od 6,4 milijuna kuna bespovratnih sredstava za izgradnju dječjeg vrtića. Predmetnim projektom očekuje se stvaranje novih prostornih i tehničkih kapaciteta kroz izgradnju i opremanje dječjeg vrtića, te zapošljavanje deset novih djelatnika.

Za više informacija o aktualnim natječajima i drugim temama obratite nam se u središnjem uredu EUROKONZALITNG-a (Mletačka 6, 52100 Pula, tel: 052 544 825) ili u nekom od područnih ureda diljem Hrvatske.


Novosti iz EU fondovaZa sve novosti iz EU fondova ostavite svoj kontakt e-mail ovdje. Šaljemo isključivo važne novosti!

captcha 

Facebook

Kontakt podaci

  • Adresa :
    Mletačka 6, 52100 Pula
  • Tel : (+385) 52 544 825
  • Fax : (+385) 52 352 288
  • Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Website : www.eurokonzalting.com

Kontakt