info@eurokonzalting.com           

eup

EU PROJEKT


INFORMACIJE O PROJEKTU CENTAR ZA ULAGANJA EURO KONZALTING d.o.o.

NAZIV PROJEKTA:
Jačanje tržišne konkurentnosti nabavom novih sofvera, uređenjem i opremanjem poslovnog prostora

Kratki opis projekta:
Svrha projekta je povećanje tržišne konkurentnosti ulaganjem u nabavu novih softvera, uređenje i opremanje poslovnog prostora što će kreirati preduvjete za pisanje i uređivanje stručnih knjiga o razvoju poduzetništva u RH i iskustvima u ishođenju bespovratnih sredstava iz EU i nacionalnih fondova s namjerom poboljšanja informiranosti i osviještenosti poduzetnika o mogućnostima ishođenja bespovratnih sredstava.

Cilj projekta je nabaviti softvere, urediti i opremiti poslovni prostor, namijenjen pisanju stručnih knjiga koje će prezentirati uspješne početke razvoja pojedinih poduzetničkih projekata u RH, zatim primjere pozitivne prakse poduzetnika u ishođenju bespovratnih sredstava iz EU fondova. Isto tako, namjera je upoznati poduzetnike s institucijama u RH kod kojih mogu dobiti relevantne informacije o mogućnostima financiranja. Informacije o mogućnostima ishođenja bespovratnih sredstava iz EU i nacionalnih fondova još uvijek su velikom broju poduzetnika nedostupne. Jedan od glavnih razloga je nedostatak kvalitetne stručne literature (knjiga) koje objedinjuju informacije o navedenom. Isto je dijelom razlog ograničene tržišne potražnje i nedovoljna iskoristivost bespovratnih sredstava iz EU i nacionalnih fondova.

Projekt se sastoji od ukupno četiri (4) projektne aktivnosti od kojih središnji dio projekta obuhvaća nabavu novih softvera, uređenje i opremanje poslovnog prostora.

Provedbom projekta se planiraju kreirati osnovni preduvjeti za izdavanje stručnih knjiga koje će potaknuti razvoj poduzetništva i korištenje EU fondova u RH, te postepeno u Srbiji i BiH, što će doprinijeti daljnjem razvoju djelatnosti nakladništva i smanjenju nezaposlenosti u RH.

Ciljna skupina projekta:
Žene poduzetnice, poduzetnici invalidi, mlade osobe do 30 godine starosti i poduzetnici s područja otežanih uvjeta gospodarenja.

Opći cilj:
Nabava softvera, uređenje i opremanje poslovnog prostora s ciljem jačanja tržišne konkurentnosti i djelatnosti nakladništva u Puli i Istri.

Specifični cilj:
Smanjenje nezaposlenosti otvaranjem novih radnih mjesta i zapošljavanjem novih djelatnika.

Očekivani rezultati projekta:
  • Povećanje prihoda od prodaje u iznosu od 380.000 kuna
  • Zapošljavanje 2 nova djelatnika
Ukupna vrijednost projekta iznosi 175.993,45 HRK.
EU sufinanciranje projekta iznosi 87.789,60 HRK.
Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Razdoblje provedbe projekta je od 02. listopada 2017. godine do 02. listopada 2018. godine.

Kontakt osoba za više informacija: Davor Škrtić; 052/544-825; davor.skrtic@eurokonzalting.com

eupng


http://www.strukturnifondovi.hr/

Facebook

Kontakt podaci

  • Adresa :
    Mletačka 6, 52100 Pula
  • Tel : (+385) 52 544 825
  • Fax : (+385) 52 352 288
  • Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Website : www.eurokonzalting.com

Kontakt