info@eurokonzalting.com            en
enp
Do 85% bespovratnih sredstava za JLS-ove za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada

Do 85% bespovratnih sredstava za JLS-ove za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada

U tijeku je Javni poziv Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za jedinice lokalne samouprave za iskaz interesa za nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje komunalnog otpada: otpadnog papira i kartona, plastike, stakla, tekstila i biootpada.

Na Javni poziv mogu se prijaviti gradovi i općine koje imaju važeći plan gospodarenja otpadom. Javni poziv otvoren je 45 dana. Sredstva su osigurana od strane Ministarstva zaštite okoliša i energetike kroz Operativni program „Konkurentnosti i kohezija“.
Intenzitet potpore je 85% - projekti će se sufinancirati iz europskog Kohezijskog fonda, do 15% sredstava moraju osigurati jedinice lokalne samouprave u svojim proračunima.

Tijekom razdoblja otvorenog Javnog poziva potencijalnim prijaviteljima se pruža Stručna podrška Fonda. Po završetku Javnog poziva Fond se s objedinjenim zahtjevom prijavljuje na ograničeni poziv Ministarstva zaštite okoliša i energetike u svojstvu korisnika EU sredstava, a nakon odobrenja prijave Ministarstvo donosi Odluku o financiranju te s Fondom sklapa Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava. Nakon toga Fond raspisuje objedinjeni postupak javne nabave.

EUROKONZALTING, 20.04.2018.

Novosti iz EU fondovaZa sve novosti iz EU fondova ostavite svoj kontakt e-mail ovdje. Šaljemo isključivo važne novosti!

captcha 

Facebook

Kontakt podaci

  • Adresa :
    Mletačka 6, 52100 Pula
  • Tel : (+385) 52 544 825
  • Fax : (+385) 52 352 288
  • Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Website : www.eurokonzalting.com

Kontakt