info@eurokonzalting.com            en
enp
Bespovratna sredstva za specijalističko usavršavanje doktora medicine

Bespovratna sredstva za specijalističko usavršavanje doktora medicine

Uskoro se očekuje objava natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava za financiranje specijalističkog usavršavanja doktora medicine.

Cilj je ojačati pristup uslugama zdravstvene zaštite u depriviranim i manje atraktivnim područjima i ranjivim skupinama kroz financiranje specijalističkog usavršavanja doktora medicine.

Na natječaj se mogu prijaviti organizacije civilnog društva, javne ustanove i institucije u zdravstvenom sektoru, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave te ustanove na polju zaštite zdravlja i sigurnosti na radu.

Najniži iznos bespovratnih sredstava iznosi 459.000 kn, a najviši 1.530.000 kn. Troškovi će se sufinancirati intenzitetom do 100%.

Putem ovog natječaja sufinancira se promicanje zdravlja usmjereno prema građanima kroz izradu metodologija i pripremnih studija, osmišljavanje i realizaciju medijskih kampanja, održavanje radionica, okruglih stolova, javnih tribina i manifestacija javnog karaktera te stjecanje znanja zdravstvenih djelatnika u promicanju zdravlja kroz dodatno obrazovanje, osposobljavanje i studijske posjete.

Ukupan fond sredstava iznosi 27.000.000 kn.

EUROKONZALTING, 18.11.2017.

Novosti iz EU fondovaZa sve novosti iz EU fondova ostavite svoj kontakt e-mail ovdje. Šaljemo isključivo važne novosti!

captcha 

Facebook

Kontakt podaci

  • Adresa :
    Mletačka 6, 52100 Pula
  • Tel : (+385) 52 544 825
  • Fax : (+385) 52 352 288
  • Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Website : www.eurokonzalting.com

Kontakt