info@eurokonzalting.com            en
enp
Bespovratna sredstva za hotele - odgođena objava natječaja za gradnju i opremanje hotela

Bespovratna sredstva za hotele - odgođena objava natječaja za gradnju i opremanje hotela

U prvoj polovici 2017. godine, u indikativnom planu objave natječaja, bila je najavljena objava novog natječaja za gradnju i opremanje hotela (objekata iz skupine hoteli) – faza II.

Nakon posljednjeg ažuriranja indikativnog plana objave natječaja koji je dostupan na Internet stranici www.strukturnifondovi.hr, navedeni se natječaj za gradnju i opremanje hotela više ne nalazi na tom popisu.

Popis sadrži plan objave natječaja zaključno s datumom 31.01.2018. Navedeno znači da natječaj za gradnju i opremanje hotela nsjvjerojatnije neće biti objavljen do početka 2018. godine kako je inicijalno bilo planirano.

Natječaj za gradnju i opremanje hotela vrlo je atraktivan i popularan natječaj koji bi svakako trebao biti objavljen te se objava istog može očekivati u drugoj polovici 2018. godine.

Indikativni plan objave natječaja ažurira se svakih nekoliko mjeseci te očekujemo kako će natječaj za gradnju i opremanje hotela biti uvršten u indikativni plan već pri sljedećem ažuriranju.

Informacije o natječaju za gradnju i opremanje hotela – faza II možete pročitati ovdje.

Ukoliko imate dodatnih pitanja možete nas dobiti u uredu Eurokonzaltinga u Puli (Mletačka 6, tel: 052 544 825) ili u uredima u drugim hrvatskim gradovima.

EUROKONZALTING, 15.09.2017.

Novosti iz EU fondovaZa sve novosti iz EU fondova ostavite svoj kontakt e-mail ovdje. Šaljemo isključivo važne novosti!

captcha 

Facebook

Kontakt podaci

  • Adresa :
    Mletačka 6, 52100 Pula
  • Tel : (+385) 52 544 825
  • Fax : (+385) 52 352 288
  • Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Website : www.eurokonzalting.com

Kontakt