info@eurokonzalting.com           
enp
Uspješna priča EU fondova koja traje – Ugostiteljski obrt Milan

Uspješna priča EU fondova koja traje – Ugostiteljski obrt Milan

Nakon što je dobio bespovratna sredstva za rekonstrukciju hotela (6.5 milijuna kuna) ugostiteljskom obrtu „Milan“ putem EU fondova odobreno je 2.45 milijuna kuna bespovratnih sredstava odnosno 90% vrijednosti ukupne investicije za projekt podizanja novih nasada maslina te kupnju nove poljoprivredne mehanizacije i opreme.

Lokacija ulaganja bit će Grad Vodnjan odnosno naselje Galižana. Projekt je prijavljen na drugi natječaj za podmjeru 4.1. Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva; Operacija 4.1.1. – Sektor voća i povrća a ukupna vrijednost investicije iznosit će 2.72 milijuna kuna.

Nakon izrade prijave od strane Eurokonzaltinga i čekanja na evaluaciju prijave, početkom kolovoza 2017. godine izdana je konačna odluka o dodjeli sredstava temeljem koje su ugostiteljskom obrtu Milan dodijeljena bespovratna sredstva u iznosu od 2.45 milijuna kuna.

Bespovratna sredstva utrošit će se za podizanje novih nasada maslina na 6.2 hektara poljoprivrednih površina ali i nabavku dva kontejnera (za skladište i za boravak), traktora, gospodarskog vozila, opreme za osnovnu i dopunsku obradu tla, opreme za transport, atomizera te ostale opreme potrebne za uzgoj maslina.

Ukoliko želite i da vaš projekt potencijalno postane jedna uspješna priča nazovite nas u središnji ured Eurokonzaltinga u Puli (Mletačka 6, tel: 052/544-825) ili u uredima u drugim hrvatskim gradovima.

EUROKONZALTING 08.08.2017.

Facebook

Kontakt podaci

  • Adresa :
    Mletačka 6, 52100 Pula
  • Tel : (+385) 52 544 825
  • Fax : (+385) 52 352 288
  • Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Website : www.eurokonzalting.com

Kontakt