info@eurokonzalting.com            en
enp
Hotelu CITTAR iz Novigrada 2.3 milijuna kuna bespovratnih sredstava

Hotelu CITTAR iz Novigrada 2.3 milijuna kuna bespovratnih sredstava

Eurokonzalting je za klijenta „CITTAR, obrt za ugostiteljstvo“ uspješno aplicirao za bespovratna sredstva putem natječaja „Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela“ u sklopu Europskog fonda za regionalni razvoj.

web novigrad danas ngd iz zraka
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta 09.06.2017. donijelo je odluku o financiranju kojom se Ugostiteljskom obrtu “CITTAR“ dodjeljuje iznos od 2.3 milijuna kuna bespovratnih sredstava za realizaciju ulaganja predmetnog projekta.

Obrt u vlasništvu posjeduje dva obiteljska hotela, hotel CITTAR i hotel Villa CITTAR na području grada Novigrada, čime se pozicionirao kao obrt koji njeguje tradicionalne obiteljske vrijednosti u poslovanju više od 25 godina. Radi se o obiteljski vođenim hotelima s dugogodišnjom tradicijom poslovanja koji vodi druga generacija obitelji.

Slika 2

Projektom će se povećati smještajni kapaciteti s 34 na 54 ležaja i realizirati dodatni sadržaji (wellness zona) koje hotel nije imao u ponudi. Depandansa hotela će biti izgrađena kao odlično izolirani objekt koji će biti klasificiran u energetski razred B. Osigurat će se visoka energetska učinkovitost objekta što će dodatno doprinijeti zaštiti okoliša te održivom razvoju turizma. Projekt će obuhvatiti i uređenje hotelskog restorana i aperitiv bara te je u planu i širenje ponude na usluge sportskog turizma (cikloturizma).

Slika 3
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte u ured Eurokonzaltinga u Puli (Mletačka 6, tel: 052/544-825) ili u uredima u drugim hrvatskim gradovima. KONTAKTI

EUROKONZALTING, 23.06.2017.
 

Novosti iz EU fondovaZa sve novosti iz EU fondova ostavite svoj kontakt e-mail ovdje. Šaljemo isključivo važne novosti!

captcha 

Facebook

Kontakt podaci

  • Adresa :
    Mletačka 6, 52100 Pula
  • Tel : (+385) 52 544 825
  • Fax : (+385) 52 352 288
  • Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Website : www.eurokonzalting.com

Kontakt