info@eurokonzalting.com            en
enp
Bespovratna sredstva za kuće za odmor – Uspješna priča Advana Dizdara

Bespovratna sredstva za kuće za odmor – Uspješna priča Advana Dizdara

Ruralni turizam sve je popularniji oblik turizma u kojem turisti ne borave na samoj obali nego su smješteni u unutrašnjosti destinacije. Ovaj oblik turizma nudi mnoge mogućnosti kako turistima tako i lokalnom stanovništvu. Suvremeni turist traži autentično iskustvo a boravak u domaćinstvu okružen prirodom daleko od urbanih gužvi velika je prednost koja se može ponuditi u brojnim hrvatskim destinacijama.

villa monaco all 12Ugodan ambijent glavna je karakteristika "Ville Monaco"

Gospodin Dizdar prepoznao je mogućnost koju nudi unutrašnjost Istre te je odlučio investirati u projekt – kuća za odmor. U suradnji s tvrtkom Eurokonzalting, gospodin Dizdar odlučio je 2012. godine aplicirati na Mjeru 302 – IPARD pretpristupnog fonda Europske Unije koji je tada bio aktualan a projekt je odobren 2014. godine. Lokacija ulaganja je u Općini Svetvinčenat a naziv kuće za odmor je „Villa Monaco“.

villa monaco all 8Prostrani dnevni boravak

Eurokonzalting je za gospodina Dizdara izradio investicijsku studiju i prikupio svu potrebnu dokumentaciju, te je nakon izgradnje kuće i prikupljene potrebne dokumentacije u kolovozu 2015. godine poslan zahtjev za isplatu. Zahtjev je poslan Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju koja je nakon kontrole na terenu sredstva i isplatila. Realizirana su bespovratna sredstva u iznosu od 565.432,50 kuna, dok se ostatak projekta financirao kreditom i vlastitim sredstvima investitora.

villa monaco slide 02
Pogled sa terase prema bazenu

„Villa Monaco“ je smještena u naselju Bonašini. Zemljište oko kuće ograđeno je, te gosti imaju potpunu privatnost i slobodu kretanja na cijelom imanju. Bruto površina kuće iznosi 365 m2 a kuća između ostalog ima 4 sobe, saunu i teretanu. Objekt je kategoriziran s najvišom razinom od pet zvjezdica. U sklopu kuće nalazi se i bazen pravokutnog oblika dimenzija 65 m2.

villa monaco all 18
Pogled na bazen sa plažom

Na sljedećem linku možete pogledati video materijal koji vjerno prikazuje ljepote imanja.
{VIDEO} VILLA MONACO: Promotivni video

Ulaskom Hrvatske u Europsku Uniju pružile su se nove mogućnosti financiranja ulaganja u ruralni turizam. Tijekom 2018. godine objavljen je natječaj za podmjeru 6.2. putem koje je moguće ishoditi 50.000 eura bespovratnih sredstava sa intenzitetom potpore od 100%. Tijekom 2018. godine objavljen je i natječaj za pomjeru 6.4., a njime je moguće dobiti 200.000 eura bespovratnih sredstava sa intenzitetom potpore od 70%.

LINK: Podmjera 6.2.
LINK: Podmjera 6.4.
LINK: Promotivni video

Ukoliko imate dodatnih pitanja za nove mogućnosti financiranja kuća za odmor možete nas kontaktirati u uredu Eurokonzaltinga u Puli (Mletačka 6, tel: 052/544-825).

EUROKONZALTING, 15.05.2017.
Ažurirano s datumom 18.03.2020.

Novosti iz EU fondovaZa sve novosti iz EU fondova ostavite svoj kontakt e-mail ovdje. Šaljemo isključivo važne novosti!

captcha 

Facebook

Kontakt podaci

  • Adresa :
    Mletačka 6, 52100 Pula
  • Tel : (+385) 52 544 825
  • Fax : (+385) 52 352 288
  • Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Website : www.eurokonzalting.com

Kontakt