info@eurokonzalting.com            en
enp
HAMAG BICRO najavljuje Global Entrepreneurship Week od 13.-19.11.2017. u Splitu

HAMAG BICRO najavljuje Global Entrepreneurship Week od 13.-19.11.2017. u Splitu

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), kao partner događanja, poziva vas na manifestaciju Global Entrepreneurship Week koja se održava u Splitu, na Ekonomskom fakultetu od 13. do 19. studenoga 2017. godine u organizaciji Sveučilišta u Splitu, Ekonomskog fakulteta u Splitu.

Global Entrepreneurship Week je manifestacija koja se održava jednom godišnje diljem svijeta, a služi proslavi poduzetništva, inovativnosti i kreatora posla koji pokreću startupove i sprovode ideje u stvarnost, potiču ekonomski rast i šire blagostanje svoje zajednice.
Tijekom jednog tjedna u mjesecu studenom svake godine, GEW inspirira ljude posvuda kroz lokalne, nacionalne i globalne aktivnosti da istraže svoje potencijale kao poduzetnici i inovatori. Ove aktivnosti, od velikih natjecanja i događanja do networking druženja, povezuju sudionike s potencijalnim suradnicima, mentorima te potencijalnim investitorima, upoznavajući ih s novim mogućnostima i prilikama.
Tisuće novih startup-ova proizašli su iz “bootcamp”-ova organiziranih tijekom GEW-a. Stotine sveučilišta ojačala su svoju suradnju koja im pomaže u komercijalizaciji njihovih znanstvenih istraživanja.

U sklopu GEW Split programa polaznici će imati priliku sudjelovati u edukativnim predavanjima, radionicama, panel diskusijama, networking eventovima i 24-satnom Hackathon natjecanju Gewathon.
GEW se održava pod pokroviteljstvom HAMAG-BICRO, a već drugu godinu organizira ga Studentski poduzetnički inkubator, Poduzetnički centar Split, Klub mladih Split, Startup.hr i Udruge programera informacijske tehnologije (UPIT).

Gewathon je na programu 18. i 19. studenoga. Maratonsko natjecanje u programiranju trajat će 24 sata bez pauze, a natjecatelji će imati zadatak razviti potpuno novu aplikaciju u skladu s pravilima natjecanja. Po završetku natjecanja timovi koji su uspješno izvršili svoj zadatak imat će na raspolaganju dodatnih 5 minuta kako bi osvojili naklonost stručnog žirija i izborili svoje mjesto među tri najbolja tima.

GEW se dosad proširio u preko 160 zemalja diljem svijeta te se ove godine održava od 13.-19. studenog 2017. godine. Program možete pogledati na: http://spi.efst.hr/gew-2/

EUROKONZALTING, 15.11.2017.

Novosti iz EU fondovaZa sve novosti iz EU fondova ostavite svoj kontakt e-mail ovdje. Šaljemo isključivo važne novosti!

captcha 

Facebook

Kontakt podaci

  • Adresa :
    Mletačka 6, 52100 Pula
  • Tel : (+385) 52 544 825
  • Fax : (+385) 52 352 288
  • Email : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Website : www.eurokonzalting.com

Kontakt